.

Кои са женските обувки, които мъжете мразят?

Кои са женските обувки, които мъжете мразят?
Снимка: sxc.hu

Повечето дами са вманиачени по обувките си. Противно обаче на очакванията, че мъжете изобщо не се интересуват от това, което половинките им носят на краката си, всъщност представителите на силния пол също имат своите предпочитания към женските обувки, пише в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че цели 79% от мъжете винаги обръщат внимание на това, с какво е обута тяхната приятелка. Около 12% пък са тези, които признават, че само от време на време хвърлят по едно око на обувките на своята възлюбена. Едва 9% от представителите на силния пол никога не се интересуват от това, какво носи на краката си тяхната половинка.

 

 

Резултатите от проучването сочат още, че около 59% от мъжете не одобряват обувките на своята приятелка и не харесват стила ѝ. Същевременно 93% от анкетираните споделят, че привлекателността на една жена до голяма степен зависи от това, което е обула на краката си.

 

Що се отнася до най-омразните обувки на мъжете, на първо място са поставени платформите, които са отблъскващи за 71% от представителите на силния пол. Веднага след тях се нареждат апреските, които макар и да са удобни за носене през зимата, не са особено привлекателни в очите на 67% от мъжете. Не по-малко са и тези, според които Crocs обувките са отблъскващи. Ултрависоките токчета със скрити платформи също не допадат на по-голямата част от представителите на силния пол.

 

Около половината от мъжете споделят, че не харесват джапанките и мокасините и предпочитат тяхната приятелка никога да не носи подобно нещо на краката си. Пантофките, които са предпочитани от милиони представителки на нежния пол, тъй като са изключително удобни за ежедневието, са отблъскващи за всеки трети мъж. Също толкова са и тези, които не одобряват прекалено ниските токчета (между 3 и 5 см). Гуменките не са особено добър избор според 25% от анкетираните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
"g0oD"_glr
преди 10 години
18
9
!
Отговори
По тая логика нищо не трябва да носим? :D
konan7
преди 10 години
17
10
!
Отговори
Пълни глупости!!! ;хх Изобщо не е вярно!!! На момчетата им харесват платформите! Е, не на всички, разбира се, всеки си има вкус... Колко сте злеее
CookieMonster_98
преди 10 години
19
18
!
Отговори
Аз какво да нося ? Може би *** ? Пфф .. толкова да се стараеш да му угодиш и накрая пак да не е доволен. Чудесно !
BlackWings
преди 10 години
17
16
!
Отговори
А по чорапи може ли ? :)
brrm..duk
преди 10 години
20
10
!
Отговори
или анкетираните са ударили на нещо качествено, или статията е написана колкото да има нещо ново -.-
rositzza
преди 10 години
17
18
!
Отговори
Josefinne И джапанки не харесват разбирачите xD
Freaky_baby
преди 10 години
17
9
!
Отговори
До CupcakeKitty: Казах по мъжката "логика" ;)
Josefinne
преди 10 години
17
10
!
Отговори
Е, то, к'во остана, освен джапанки? :D
CupcakeKitty
преди 10 години
19
17
!
Отговори
ходете боси през зимата.
gugenceto2
преди 10 години
17
35
!
Отговори
Излиза че каквото и да обуем все не се харесва :D
Страница 1 от 2