Сако тип болеро

Сако тип болеро - какво представлява и за какви случаи е подходящо

 

Сакото тип болеро е стилна дамска дреха, която придава на женския силует леко нежен и в същото време небрежен вид. Този тип сако е по-късо от традиционното и обикновено завършва на талията или около най-горната част на ханша.

 

Както името му подсказва, то е вдъхновено от болерото, което е било изключително популярен моден аксесоар сред дамите в Англия от 19-ти век. С други думи, то представлява късо жакетче без ръкави.

 

С какво може да се съчетае

 

Сакото тип болеро може да бъде носено като аксесоар към елегантни рокли. То може да бъде стилна добавка към всеки по-формален тоалет, като може да се носи при всякакви делови и бизнес събития, стига цветовете и стилът му да позволяват.

 

То може да се носи не само с елегантни рокли, но също с поли, панталони и други подобни. Сакото тип болеро може да бъде стилен и практичен избор за жени, които искат да добавят шик и класа към своя гардероб.

 

Особено стилно изглежда ако се съчетае с рокля по тялото с дължина малко над коляното (идеи за това как да съчетаете своето сако тип болеро с останалия тоалет, можете да откриете на Daphne.bg).

 

Какво представлява най-често

 

Сакото тип болеро може да има къс или дълъг ръкав, но особено популярни са моделите с три четвърти ръкави. Предлагат се както модели с копчета, така и модели без копчета с овално деколте.

 

Той може да бъде направен от различни материи, като памук, вълна, лен или коприна. Разбира се, може да има различни детайли, в това число ревери, джобове или декоративни елементи.

 

Подходящо решение за всяко време от годината

 

Сакото тип болеро може да се носи по всяко време от годината, в зависимост от това каква е неговата материя, дали се закопчава или не, а също и в зависимост от това с какво се съчетава.

 

За през зимните месеци е подходящо да изберете нещо от вълна или друга топла материя, която да ви дава комфорт, докато през летния сезон можете да изберете болеро от лен или дори модел от дантела, който да служи само като аксесоар.





{START_COUNTER}